Vacature

Hoofd technieker installaties en service

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1557

Update: 16-03-2022

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je versterkt het team bij het opbouwen van de installaties. - Als hoofdtechnieker neem je de leiding op de werf en samen meewerkend met je collega's zorg je ervoor dat zwemliefhebbers en waterratten met een gerust hart in proper, warm en gezond water kunnen zwemmen of volop genieten van allerlei waterspuitende speeltoestellen. - Je staat in voor het vertalen van de plannen naar de realiteit, verdeelt de taken en roept de materialen af. - Service en interventies behoren ook tot je takenpakket. Afwisseling en uitdagingen verzekerd. - Je komt op unieke plaatsen, achter de schermen van een zwembad of in indrukwekkende technische ruimtes.

Profiel

- Je hebt zin in avontuur, sterke interesse voor techniek, mechaniek en leidingwerk. - Enige ervaring met meettechniek en regeltechniek voor zwembadsystemen is uiteraard meegenomen, maar vooral de goesting om bij te leren, want voor wat je nog niet kan voorziet het bedrijf de opleiding en begeleiding. - Teamwerk, oog voor orde en netheid en aandacht voor kwaliteit, alsook veilig werken zijn uitermate belangrijk.

Wij bieden

- Opleidingen en begeleiding. - Een boeiende job, waar hard werk samen gaat met humor en werkplezier. - Op de werf organiseer je samen met uw makkers het werk naar eigen inzicht, niet gebonden aan strakke uurschema's of vaste werkposten, maar stelt daarbij de tevredenheid van de klant steeds op de eerste plaats. - Afwisseling is troef, iedere werf is anders en biedt nieuwe uitdagingen. - Je maakt deel uit van een familiebedrijf, een hecht team waar iedereen elkaar kent en aanspreekt. - Het gevoel een fiere medeweker te zijn, trots op de mooie realisaties en gelukkige klanten. - Doorgaans sluiten ze de week af met een drankje en een hapje. - Een degelijk en marktconform vergoedingspakket, in lijn met uw ervaring. - Verlof kan in samenspraak vrij gekozen worden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.