Vacature

Hoofd technieker installaties en service

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1557

Update: 16-03-2022

default

Kelly Deruyck

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Samen met je collega's zorg je ervoor dat zwembadliefhebbers en waterratten met een gerust art in proper, warm en gezond water kunnen zwemmen of volop genieten van allerlei waterspuitende speeltoestellen. - Je helpt zo nodig mee bij de opbouw, maar gaat je aandacht vooral naar de elektrische montage, het ontwerp van het elektrische schema en bord. - Je staat in voor de automatisering, aansluiten en programmatie van de sensoren, en vooral de programmatie van de PLC die de ganse installatie aanstuurt. - Eens alles afgewerkt heb jij de eer de zaak op te starten en tot ieders voldoening, niet in het minst de jouwe, perfect draaiend te krijgen. - Service en interventies behoren ook tot uw takenpakket. Afwisseling en uitdagingen verzekerd.

Profiel

- Bij voorkeur heb je ervaring met siemens S7. - Enige ervaring in meettechniek en regeltechniek voor zwembadsystemen is uiteraard meegenomen, maar vooral de goesting om bij te leren. - Teamwerk, oog voor orde en netheid en aandacht voor kwaliteit en veilig werken zijn uitermate belangrijk.

Wij bieden

- Opleidingen en begeleiding. - Een boeiende job, waar hard werk samen gaat met humor en werkplezier. - Op de werf organiseer je samen met uw makkers het werk naar eigen inzicht, niet gebonden aan strakke uurschema's of vaste werkposten, maar stelt daarbij de tevredenheid van de klant steeds op de eerste plaats. - Afwisseling is troef, iedere werf is anders en biedt nieuwe uitdagingen. - Je maakt deel uit van een familiebedrijf, een hecht team waar iedereen elkaar kent en aanspreekt. - Het gevoel een fiere medeweker te zijn, trots op de mooie realisaties en gelukkige klanten. - Doorgaans sluiten ze de week af met een drankje en een hapje. - Een degelijk en marktconform vergoedingspakket, in lijn met uw ervaring. - Verlof kan in samenspraak vrij gekozen worden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.