Vacature

Ploegbaas elektriciteit

Contracttype: Nachtwerk, Dagwerk

Referentie: 2944

Update: 22-04-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je wordt ingezet op onze verschillende werven waar je verantwoordelijk bent voor je ploeg en de uitvoering van de elektriciteitswerken bij industriële en/of spoorwerkzaamheden. Je beheerst de job, kan mensen op een positieve manier aansturen en motiveren en werkt mee samen met je ploeg. - Lezen en begrijpen van plannen en schema's. - Kunnen delegeren naar je ploeg op een positieve manier. - Je denkt mee met de werfleiding over de nodige voorbereidingen op de werf. - Je zorgt dat alle materiaal aanwezig is op de werf om je werken uit te kunnen voeren. - Je bent verantwoordelijk voor het materiaal dat je meehebt naar de werf. - Je zorgt dat de werken worden uitgevoerd zoals vooropgesteld door de werfleider. - Je rapporteert alles aan je werfleider of projectleider en je voert de werken uit volgens de voorgeschreven kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften.

Profiel

- Je hebt voldoende technische en materiaal kennis en weet hoe de werken uitgevoerd moeten worden. - Je kan zelfstandig werken en bent flexibel naar uurregeling toe, waarbij nacht- en weekendwerk geen struikelbok zijn. - Je steekt graag de handen uit de mouwen en vindt het leuk als de werken goed en snel vooruit gaan. - Je draagt zorg voor het materiaal en de gereedschappen waarmee je werkt. - Je beheerst de Nederlandse taal. - Je bezit een rijbewijs B. - Het bezitten van extra kwalificaties (VCA-basis, attesten voor het besturen van allerhande machines) is altijd een meerwaarde. - Je bent een teamspeler die mee helpt zoeken naar oplossingen en je eigen inbreng kunnen we altijd appreciëren. - Je kan mensen motiveren en kan op een duidelijke manier uitleggen aan je ploeg hoe werken moeten gebeuren.

Wij bieden

Wij bieden je een leuke job aan in een groeiend familiaal bedrijf, waarbij je terecht komt in een leuke ploeg met gemotiveerde collega's. - Een marktconforme verloning volgens kennis en ervaring in de sector. - Daarnaast krijg je ecocheques en een hospitalisatieverzekering. - Een vast contract na een geslaagde interimperiode. - Je eigen smartphone. - Je eigen wagen na inloopperiode. - Een goede opleiding om je job uit te kunnen voeren. - Tal van opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.