Vacature

Ploegbaas montage

Referentie: 2969

Update: 07-05-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van prefab betonelementen en het monteren van gebouwen (industriële, agrarische en hippische gebouwen) op werven in binnen- en buitenland. - Je stuurt de leden van het team aan en helpt bij het monteren van staalconstructies en wandbekleding, golfplaten, sandwichdagen of steeldeck. - Je volgt alle veiligheidsvoorschriften strikt op. - Samen met je team breng je het project van de klant tot leven: beton, staal, steeldeck. Je kent het allemaal. - De opstapplaats van jouw ploeg is in Oudenburg.

Profiel

- Je hebt reeds enige ervaring als ploegbaas. - Je bent flexibel, werkt graag in teamverband, bereid om eventueel op logement te gaan en hebt geen hoogtevrees. - Je bent een echte buitenmens. Zon, wind, regen: geen enkele weersomstandigheid houdt jou tegen.

Wij bieden

- Je komt terecht in een fijne werksfeer waarin we je verwelkomen met een uitgebreide onboarding, zodat je je meteen thuis voelt. - Verwacht een loopbaan met veel vrijheid, vertrouwen en ontplooiingskansen. Verder mag je zijn wie je bent. De klant denkt ruim en zetten zich fors in op diversiteit, inclusie en respect. - Je mag rekenen op een mooi loon aangevuld met hospitalisatie- en groepsverzekering, ecocheques en de mogelijkheid tot fietslease.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.