Vacature

Ploegchef Weverij 2 ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 1630

Update: 23-03-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je gaat aan de slag als ploegchef in de weverij. Je bent als ploegchef verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct en de efficiëntie van de productielijnen. Je stuurt verschillende onderdelen van de productielijn aan. Je houdt toezicht op en controleert de organisatie van de productie en volgt de instructies van de Production Manager op. Je voert corrigerende maatregelen uit en controleert de toepassing ervan. Je zorgt mee voor voortdurende verbetering en productieoptimalisatie. Je bedient machines en stelt ze in. Je werkt met een rolbrug en/of heftruck. Je rapporteert aan de Production Manager. Je werkt in 2 ploegen.

Profiel

Je hebt een technische interesse of hebt ervaring, als leidinggevende in een productieomgeving met noties van elektromechanica. Ervaring in de textiel sector? Dat is zeker een plus, maar geen must. Je kan met Word en Excel werken. Je sterke punten zijn leiderschap en organisatie. Je bent punctueel, gemotiveerd en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je hebt oog voor kwaliteit en veiligheid. Je bent niet kleurenblind. Je hebt een vlotte kennis Nederlands of Frans.

Wij bieden

Een fulltime job in een stabiel, groeiend, winstgevend en internationaal familiebedrijf. Een meer dan aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, 13e maand, ploegenpremie, groepsverzekering, mogelijkheid tot fietslease en flexibele verloning, … Werken in een innovatief bedrijf dat continu investeert in nieuwe producten, installaties én het belangrijkste: mensen! Ruimte voor eigen initiatief. Een flexibele en eigentijdse werkomgeving. De kans om bij te leren en te groeien door interne en externe opleidingen. Leuke bedrijfsevents. Last but not least: fantastische collega’s die er elke dag voor gaan!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.