Vacature

Ploegleider productie verwerking in 2 ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2767

Update: 28-12-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Samen met jouw collega ploegleider geef je ondersteuning aan een 20 tal operatoren die per team aan 20 verwerkingslijnen staan. - Je bent verantwoordelijk voor het coachen, aansturen en motiveren van jouw ploeg. - Je draagt je verworven kennis van het machinepark over aan de operatoren en communiceert over de te behalen targets van productiviteit en kwaliteit. - Je analyseert technische problemen, geeft feedback aan de technische dienst en rapporteert rechtstreeks aan de productiemanager.

Profiel

- Je hebt een eerste ervaring als leidinggevende binnen een productieomgeving. - Naast een zeer goede kennis van het Nederlands spreek je voldoende Engels. - Je bent een goede people manager die kan bemiddelen bij conflicten en je hebt aandacht voor alle medewerkers. - Je hebt een sterke affiniteit met techniek, bent analytisch en denkt probleemoplossend. - Je kan zelfstandig werken, bent communicatief, stressbestendig en hebt verantwoordelijkheidszin.

Wij bieden

- Je werkt in een wisselend 2 ploegensysteem (van maandag t.e.m. donderdag van 5u tot 13u of 13u tot 21u en op vrijdag van 5u tot 10u of van 10u tot 15u). - Je komt terecht in een dynamische familiale onderneming in volle expansie met één van de modernste productie installaties in Europa. - We voorzien een correcte verloning en bij opstart wordt een grondige en interne opleiding voorzien. - Als kers op de taart kan je genieten van een team van ervaren, gemotiveerde collega's. - Makkelijke bereikbaarheid met ruime parkeermogelijkheden en moderne voorzieningen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.