Vacature

Ploegverantwoordelijke vrachtwagens

Referentie: 2750

Update: 20-12-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent als ploegverantwoordelijke verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van de werkzaamheden zodat de afspraken met de klanten nageleefd worden. - Je bent het aanspreekpunt voor de mekaniekers en kan hen technisch, maar ook op vlak van klantgerichtheid ondersteunen en begeleiden. - Je zorgt ervoor dat de medewerkers de kwaliteits- en veiligheidsnormen naleven. - Je verhelpt kleine storingen in het werkproces en signaleert de Werkplaatsverantwoordelijke van elke storing die de werkzaamheden in gevaar brengt. - Je verricht eenvoudige administratieve taken.

Profiel

- Je bent professioneel, punctueel, sociaal, stressbestendig en hebt een flinke portie verantwoordelijkheidsgevoel. - Je hebt een hogere opleiding automechanica of bent gelijkwaardig door ervaring. - Je hebt kennis van onderhoud van vrachtwagens en hebt bij reeds een eerste relevante ervaring achter de rug. - Een rijbewijs CE is een pluspunt, maar geen vereiste. - Je spreekt zowel het Nederlands als het Frans.

Wij bieden

- Een uitdagende en gevarieerde job in een internationaal gekend bedrijf. - Een opleiding en de nodige begeleiding wordt voorzien. - Een stabiele werkgever in groei met een aangename en familiale werksfeer - Een zeer interessante loonpakket met extralegale voordelen - Je komt terecht in een ervaren team waar een goede werksfeer en collegialiteit belangrijk is - Contract van onbepaalde duur in een regime van 38u/week

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.