Vacature

Polyvalente werkplaats medewerker

Referentie: 3015

Update: 11-06-2024

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Ben je opzoek naar een polyvalente job in een enthousiast team? Dan is dit zeker iets voor jou!- Je assisteert bij het laden en lossen van inkomende goederen.- Je beheert het voorraadniveau en voert inventaris controles uit.- Je maakt bestellingen klaar zodat ze tijdig geleverd kunnen worden aan klanten.- Je bied een uitstekende klantenservice en beantwoord de vragen van de klanten.- Je zorgt voor een propere en georganiseerde werkomgeving.

Profiel

- Je bent enthousiast en een echte teamplayer.- Je hebt een goeie fysieke conditie zodat je veeleisende taken kan uitvoeren.- Je bent bereid om te leren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.- Je bent nauwkeurig.- Je hebt oog voor detail.- Je hebt sterke communicatieve vaardigheden.- Rijbewijs B is een pluspunt.

Wij bieden

- Je krijgt een uitdagende functie binnen een gerenommeerd bedrijf in de automobielindustrie.- Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.- Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.- Een fantastische werkomgeving met gemotiveerde collega's.- Een positieve en inclusieve werkcultuur.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.