Vacature

Pomptechnieker

Referentie: 2670

Update: 25-10-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Van een grondige zandstraalbeurt tot een complete make over: je brengt oude, verroeste pompen opnieuw tot leven. - Je plaatst nieuwe lagers, zorgt voor perfecte keringen en meet alles nauwkeurig op. Pomprevisie is een precisiewerk, dus fijn mechanisch werk is wat je leuk vindt. - Je bent verantwoordelijk voor de uitlijning van onze pompen op locatie bij diverse bedrijven. Dat gaat van de voedingsindustrie tot de textielsector en ver daarbuiten. - Kortom, je werkt aan het hart van fabrieken. Want zonder goed functionerende pompen, ligt een productiefirma stil.

Profiel

- We zoeken iemand met een mechanische achtergrond en misschien al wat ervaring met pompen of als (auto)mecanicien. Geen probleem als je nog nooit een pomp reviseerde. Omdat je het gewoon bent om je mechanische skills in te zetten, leer je hier snel over bij. - Je bent leergierig en staat te popelen om jezelf verder te ontwikkelen. - Vuil en vettig werk met je handen? Yes! - We komen in chemie en voedingsbedrijven, dus dat hoort bij je job. - Verder ben je communicatief in het Nederlands en hou je van een grote zelfstandigheid als je aan het werk bent.

Wij bieden

- Een aantrekkelijk salaris. - Een bedrijfswagen met tankkaart die je ook privé mag gebruiken. - Alle benodigde tools, gereedschappen, kledij en persoonlijke beschermingsmiddelen die je nodig hebt om uitstekend te kunnen werken. - Kans op doorgroei en verdere ontwikkeling. - Regelmatige teamuitjes en afterworkparty's.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.