Vacature

Procesoperator in vaste nacht

Contracttype: Nachtwerk

Referentie: 2780

Update: 28-12-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent samen met je collega procesoperatoren verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de zoutraffinage-installatie. Hiervoor werk je zowel op de werkvloer als in een stuurkamer. - Daarnaast bedien je ook de halfautomatische verpakkingslijn. - Je voert kwaliteitscontroles uit en vult hiervoor de nodige documenten in. - Kleine onderhouds, reinigings en herstellingswerkzaamheden aan de machines behoren ook tot je takenpakket. - Dit alles doe je met respect voor de geldende kwaliteits, hygiëne en veiligheidsvoorschriften. - Je werkt in een vaste nacht shift (zondag tot donderdag / 21u tot 5u10).

Profiel

- Je bent in het bezit van een A2 diploma of bent gelijkwaardig door ervaring. - Ingesteldheid, analytisch denkvermogen en leergierigheid zijn minstens even belangrijk. - Technische affiniteit is een meerwaarde. - Je hebt bij voorkeur een aantal jaar ervaring in een gelijkaardige functie, dit liefst in de voedingsindustrie. - Je bent flexibel naar werkinhoud toe, neemt verantwoordelijkheid en steekt graag de handen uit de mouwen. - Je bent een echte teamplayer maar zelfstandig kunnen functioneren is ook een must. - Je bent stressbestendig en denkt oplossingsgericht bij probleemsituaties.

Wij bieden

- We bieden je een contract van onbepaalde duur in een no nonsense omgeving waar initiatief sterk geapprecieerd wordt! - Een gevarieerde en aantrekkelijke job met verantwoordelijkheid en inspraak. - Een competitieve verloning aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering). - Een grondig opleidingstraject. - Een hecht team dat samen bergen verzet. - Een job in een propere, moderne productieomgeving waarin kwaliteit en veiligheid centraal staan. - Personeelsevents zoals een familiedag of teambuilding. - Een unieke job in de meest moderne zoutraffinaderij ter wereld!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.