Vacature

Procesoperator vlinder 3 of 5 ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2297

Update: 22-09-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je controleert de goeie werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je meldt technische problemen en indien nodig los je deze op. - Je stelt de machine instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. - Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. - Ook het uitvoeren van diverse taken (reinigen, premixen uitgieten, etc.) en het op orde houden van het machinepark behoren tot jouw takenpakket. - Je werkt nauw samen met collega operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

Profiel

- Je kan een eerste werkervaring als procesoperator voorleggen en bent bereid om in te springen over de drie ploegen (en het weekend indien 5 ploegen). De planning hiertoe wordt vooraf per week afgestemd. - Je hebt oog voor kwaliteit en hebt een goed logisch redeneervermogen. - Je spreekt en begrijpt vlot het Nederlands omwille van de opleidingen en instructies. - Je bent gemotiveerd, enthousiast en steekt graag de handen uit de mouwen. |- Je behaalde minstens een diploma in een technische richting of bent gelijkwaardig door ervaring of hebt een groot leervermogen.

Wij bieden

- We bieden jou een job aan in een familiale onderneming waar een leuke en open sfeer de meest motiverende factor is. In ruil voor jouw inzet, investeren we in jouw ontwikkeling. - Na het doorlopen van de introductieperiode starten we de opleiding tot procesoperator. - Bovendien zijn we een snelgroeiende bedrijfsgroep, waarin je de kans krijgt om steeds nieuwe en interessante uitdagingen aan te gaan. - Je krijgt een competitief salarispakket, dat in lijn ligt met diploma en ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.