Vacature

Productiemedewerker

Referentie: 1431

Update: 23-02-2022

default

Celine Lefevere

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor:-> het verzagen en verpakken van aluminium profielen volgens de door de klant gestelde eisen. -> het uitvoeren en bijhouden van de productiegebonden administratie. - >het in overleg meewerken aan verbeteringen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en productiviteit.

Profiel

-> je hecht belang aan veiligheid, orde, netheid en collegialiteit. -> je bent bereid om te werken in een drieploegenstelsel (roterend: ochtenddienst, nachtdienst, en middagdienst). -> je kan zelfstandig werken en toont initiatief om mee te denken. -> beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

-> je start als productiemedewerker met een interimperiode en maak je kans op een vast contract na evaluatieperiode -> onze productiemedewerkers krijgen een interne opleiding en kunnen rekenen op enthousiaste collega's en doorgroeikansen -> aantrekkelijk en marktconform loon volgens een vast barema -> bonussysteem voor vaste medewerkers (jaarlijks) -> maaltijdcheques (7 euro per gewerkte dag)

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.