Vacature

Programmeur

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2872

Update: 07-03-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent een gepassioneerde programmeur die als communicatieve teamplayer zal instaan voor het configureren, checken en opstarten van installaties alsook voor het bewaken van de kwaliteit en de machineveiligheid ervan. - Je hart gaat sneller slaan als je aan techniek denkt en met diezelfde passie ga je te werk zodat deze voldoet aan de normen van de klant.

Profiel

- Je hebt een bachelor of master elektromechanica / automatisatie of je kan een evenwaardig bewijs van kennis voorleggen door een minimum van 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. - Daarenboven heb je kennis van PLC- of robotprogrammatie en heb je affiniteit met elektriciteit en mechanica.

Wij bieden

- Je komt terecht in een gepassioneerd team van 20 toffe collega’s met een flexibel uurrooster. - Wij bieden een omgeving waarin betrokkenheid, vakmanschap, professionalisme, innovatie en respect intern als extern worden ingezet. - Daarnaast krijg je de kans om uit je comfortzone te stappen. We moedigen je aan om ambitieus te zijn en de durf te hebben om uitdagingen aan te gaan. - Met een breed scala aan projecten en verantwoordelijkheden word je dagelijks uitgedaagd om buiten je comfortzone te treden en samen nieuwe vaardigheden te verwerven.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.