Vacature

Project Ingenieur Special Trucks

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1999

Update: 08-06-2022

default

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je analyseert de noden van de klant op basis van het lastenboek en stelt technische oplossingen voor op maat van de klant.- Een uitvoeringsplan wordt uitgewerkt voor onze producten en je stelt samen met je collega's de technische schema's op voor je project.- Van A tot Z volg je de uitvoering op: je voorziet de nodige onderdelen, je geeft technische ondersteuning aan je collega's, je brengt oplossingen voor technisch specifieke problemen.

Profiel

- Vlot meertalig. Je hebt sterke communicatieve, administratieve en organisatorische skills.|- Je hebt een hogere technische opleiding op zak (Master in de industriële wetenschappen of gelijkwaardig door ervaring)

Wij bieden

- Je komt terecht in een unieke werkomgeving en werkt nauw samen met je collega's.- We bieden interne opleiding van de verschillende producten. Je krijgt de kans om je eigen expertise te ontwikkelen én verruimen.- Een goede en aantrekkelijke werkgever waar medewerkers zich thuis voelen, zich kunnen ontwikkelen én van elkaar leren.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.