Vacature

Projectleider aluminium schrijnwerk ( Bouw )

Referentie: 2106

Update: 04-07-2022

default

Peggy Crevits

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een klant regio Ieper zijn wij dringend op zoek naar een projectleider.- Je werkt technische concepten uit en houdt daarbij rekening met de wensen van de klant en de architect. - Je doet de nodige opmetingen op de werf en verwerkt die op kantoor. - Je volgt je projecten nauwgezet op van A tot Z.

Profiel

- Je bent het aanspreekpunt voor de klant en de architect. - Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan. - Je coördineert de planning. - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. - Je hebt enkele jaren relevante ervaring. - Je kunt goed om met deadlines. - Je werkt zelfstandig - Je bent ordelijk en hanteert een ‘clean desk’-principe. - Je bent ervan overtuigd dat kwaliteit hét verschil maakt voor ons bedrijf en de klant. - Je communiceert vlot in het Nederlands en het Frans. - Je beschikt over een hoger diploma in een technische of industriële richting. - Je beschikt over een rijbewijs B. - Je werkt vlot met AutoCAD en Microsoft Office.

Wij bieden

- Je krijgt een degelijke opleiding en wordt sterk ondersteund in je rol. - Je komt terecht in een financieel gezond bedrijf in volle groei. - Je werkt in een jong team met een dynamische zaakvoerder die vooruit wil. - Je krijgt de nodige vrijheid om jezelf te ontplooien en je rol te vervullen. - Je werkt van maandag tot vrijdag in een dag regime. - Je krijgt een competitief salarispakket op maat en geniet van extralegale voorwaarden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.