Vacature

Projectleider Frankrijk

Referentie: 2971

Update: 07-05-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- In de voorbereidende fase werk je samen met je projectvoorbereider en projectmanager inzake plannen en doe je de nodige opmetingen. - Tijdens de uitvoering hou je toezicht op het rendement, kwaliteit en planning en volg je de werven nauwgezet op. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de werfleider, de montageploegen, de architect, de klant, onderaannemers en de leveranciers en volgt de vorderingen continu op. - Je rapporteert rechtstreeks aan de bedrijfsleider. - Van het aansturen van montageploegen tot het leiden van werfvergaderingen: jij communiceert met elke betrokken partij, transparant en open.

Profiel

- Je genoot van een hogere opleiding bouwkunde of hebt gelijkwaardige ervaring. - Je bent bereid om in Frankrijk te werken en er tijdens de week te verblijven. La Douce France is jouw werkterrein. Je hebt ervaring met de Franse cultuur. - Je spreekt vloeiend Frans en Nederlands. - Organisatie, structuur, gezond boerenverstand en pragmatiek, goede opvolging, technisch inzicht, oog voor winstgevendheid en people management zijn de troeven waarmee je resultaten haalt. - Dankzij je stressbestendigheid en oplossingsgerichtheid laat jij je niet uit je evenwicht brengen - Je hebt een kritisch oog voor verbetering, je gelooft dat alles altijd beter kan. - Je hebt een goede kennis van CAD en MS Office. - Je bent een no-nonsense persoon. - Je bent op zoek naar variatie en rijdt met gemak goed voorbereid van een carwash in uitvoering naar KMO units in opbouw. - Je beschikt over een scherpe blik vooruit en anticipeert op mogelijke struikelblokken verderop in het uitvoeringsproces. - Je hebt een gedegen helikopterview: in elk stadium weet jij wie wat doet op elk van jouw werven.

Wij bieden

- Je komt terecht in een fijne werksfeer waarin ze je verwelkomen met een uitgebreide onboarding, zodat je je meteen thuis voelt. Verwacht een loopbaan met veel vrijheid, vertrouwen en ontplooiingskansen. Verder mag je zijn wie je bent. De klant denkt ruim en zetten zich fors in op diversiteit, inclusie en respect. - Je mag rekenen op een mooi loon aangevuld met een firmawagen met tankkaart, een hospitalisatie- en groepsverzekering, eco-cheques en de mogelijkheid tot fietslease.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.