Vacature

Projectleider piping

Referentie: 2680

Update: 27-10-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als projectleider zal je projecten uitwerken en opvolgen van bestelling tot oplevering. Dit voor piping projecten in alle materialen (RVS, staal als kunststof). - Na verkoop start je met de voorbereidingen van het project. Samen met je collega’s start je de werf op en volg je alles op van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor zowel klant, leidinggevende als eigen werknemers. - Door je goede opvolging zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken (timing, budget, kwaliteitseisen etc.) goed worden nageleefd. - Na oplevering volg je verder op bij onze klanten en bespreek je eventuele bijkomende noden.

Profiel

- Zin om te leren en werken in combinatie met kennis van piping is belangrijker dan diploma! - Je hebt ervaring of een achtergrond in industriële piping projecten. - Het opvolgen van diverse kleinere projecten tot grote omvangrijke projecten is je vertrouwd. Dit zowel op vlak van timing, budget als kwaliteit. - Je bent een echte teamplayer die vlot en enthousiast communiceert & je staat als projectleider stevig in je schoenen! Je neemt duidelijke standpunten in en communiceert hierover duidelijk met klant en werkvloer. Dit in het Nederlands, Frans of Engels. - Je kan goed werken met MS office: Word, Excel, etc.

Wij bieden

- Je komt terecht in een hecht no nonsense team die stuk voor stuk jouw gedrevenheid voeden en delen. - Een groeiend en innovatief bedrijf met een vlakke en laagdrempelige structuur - Marktconform loon met extralegale voordelen (wagen met tankkaart voor privégebruik, netto kilometer onkostenvergoeding,…) - Contract van onbepaalde duur

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.