Vacature

QC Laborant - 3-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2429

Update: 30-12-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor de fysico chemische controle van halffabricaten en eindproducten. - Ondersteuning bieden aan productieafdelingen d.m.v. fysico chemische analyse van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Dit doe je volgens de voorgeschreven procedures. - Op de voet opvolgen van de bereidingen en bijsturen waar nodig. Je doet de eindcontrole op het afgevuld product, staat in voor staalnames voor monitoring en meldt afwijkingen. - Het onderhoud van het labo en labomateriaal neem je ook voor je rekening. - Je rapporteert aan de QC Coördinator - Als QC Laborant werk je voltijds in 3 ploegen .

Profiel

- Bij voorkeur volgde je een hogere opleiding (bachelor Biotechnologie, Agro industrie of Voedings en Dieetkunde) en/of bezit je ervaring in een soortgelijk functie. - Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. - Je bent een uiterst gedreven persoon die van aanpakken weet en zich flexibel kan aanpassen. - Je kan zowel zelfstandig als in team werken. - Je bent nauwgezet, alert en positief ingesteld. - Je bent PC vaardig. Goede Excel kennis is een pluspunt.

Wij bieden

- Je komt terecht in een prettig, ervaren en efficiënt team en in een financieel gezond bedrijf wat enerzijds de voordelen van een internationale groep te bieden heeft en anderzijds de voordelen van een lokale onderneming met een open en informele sfeer heeft: best of both worlds! - Daarnaast biedt de organisatie een uitdagend loonpakket en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.