Vacature

QC Specialist SAP Key User

Referentie: 2427

Update: 30-12-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent je bewust van de veiligheids, milieu en kwaliteitsrisico’s. Je handelt dan ook zelf volgens de daarbij horende voorschriften en je spreekt collega’s aan op het correct toepassen ervan. - Als key user SAP ben je verantwoordelijk voor een goede implementatie van updates specifiek voor MTD Q: - Je zorgt mede voor de ingave van de masterdata voor Q in SAP, houdt deze up to date en ziet er op toe dat deze conform de kwaliteitsafspraken zijn en deelt de nodige kennis met de desbetreffende afdelingen. - Je beheert en actualiseert de analysenormen en plannen in het SAP systeem met input van R&D en QA (grondstoffen, halffabricaten, verpakkingsmateriaal, eindproducten, …) - Je zorgt voor de realisatie van een correcte werking van het staalname beheerssysteem. - Je bent het aanspreekpunt in het kader van incidenten binnen de SAP MTD Q module en rapporteert systeemafwijkingen aan het PTO team zodat samen gekeken kan worden naar een borging. - Je staat mede in voor de realisatie van klachtenmanagement: - Je bent een aanspreekpunt voor zowel consumentendiensten als customer care afdelingen voor alle plant/productie gerelateerde kwaliteitsklachten van de plant. - Je zorgt voor de realisatie van het klachtenmanagement en de rapportage hiervan voor plantproduct/productie gerelateerde kwaliteitsklachten en dit zowel aan de diverse plantafdelingen als aan klanten en consumentendiensten. - Je biedt de nodige ondersteuning bij lokale foodsafety en kwaliteitsincidenten en crisissen. - Je geeft de nodige ondersteuning bij het bezorgen van alle nodige QC gerelateerde informatie bij voedselveiligheids en kwaliteitsaudits zowel van gecertificeerde instellingen, van autoriteiten intern en extern als van klanten. - Je ondersteunt de gecontroleerde vrijgave van producten rekening houdend met de volgens de inspectieplannen uitgevoerde analyses en de plantproduct/productiegerelateerde notificaties en non conformiteiten. Je neemt de nodige acties om de correcte verwerking van niet conforme producten te realiseren en documenteren. - Je helpt mee om procedures vast te leggen, te implementeren en te uniformiseren en je ondersteunt de opvolging hiervan binnen de afdeling. - Je zorgt mede voor stockopvolging en opvolging van de bestellingen in het labo. - Je denkt kritisch na over mogelijke verbeteringen in de afdeling en formuleert proactief voorstellen. - Je ondersteunt bij kwaliteitsprojecten en investeringen zodat steeds volgens de meest recente methodes wordt gewerkt (best practices, GMP, GLP, wetgeving en normering, FoQus, …).

Profiel

- Je hebt een wetenschappelijke achtergrond en een goede kennis van het reilen en zeilen in een QC/labo omgeving. Ervaring binnen een productie omgeving is een mooie plus. - Idealiter kan je vlot overweg met softwarepakketten zoals SAP, maar ook ervaring met andere systemen, zoals LIMS, Navision en Coupa kunnen voldoen. Belangrijk is vooral je interesse en ervaring in ERP systemen gezien je in deze rol in het labo key user SAP bent. - Je hebt een grondige kennis van fysico chemische analyseprocessen. Eventuele kennis van microbiologische analysetechnieken is mooi meegenomen. - Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je hebt dan ook kennis van veiligheidsvoorschriften, milieuvoorschriften, productieprocessen, kwaliteitssystemen, IFS, BRC, ACS, HACCP, GLP, ISO, AFNOR, …. - Je weet vlot contact te leggen en samen te werken met collega’s binnen en buiten je team. Een grondige kennis (ook geschreven) van Nederlands en Engels is essentieel voor een correcte communicatie met relevante stakeholders (autoriteiten, klanten, auditoren, PTO collega’s,... ) - Je werkt van nature zeer nauwkeurig, kritisch, zelfstandig en je hebt een sterke verantwoordelijkheidszin om zaken tot in de puntjes af te werken. Binnen je beslissingsniveau neem je rationele en onderbouwde beslissingen. - Je denkt pro actief en oplossingsgericht en je kan je aanpassen aan veranderingen in je omgeving.

Wij bieden

- We bieden jou een veelzijdige functie met veel afwisseling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding binnen een uitdagende omgeving met doorgroeimogelijkheden. - Je komt terecht in een prettig, ervaren en efficiënt team en in een financieel gezond bedrijf die enerzijds de voordelen van een internationale groep te bieden heeft gecombineerd met de voordelen van een lokale onderneming met een open en informele sfeer: best of both worlds! - Daarnaast biedt de organisatie een uitdagend loonspakket en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.