Vacature

Quality Lead EPEC/ESC

Referentie: 2602

Update: 19-07-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, opvolgen, evalueren en bijsturen van procedures en processen ter ondersteuning van het kwaliteitsmanagementsysteem; - Je staat in voor het rapporteren, analyseren en opvolgen van interne afgekeurde producten en externe klachten; - Je voert corrigerende en preventieve acties uit m.b.t. producten en procesverbetering; - Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en opvolgen van interne audits, het bijwonen en opvolgen van externe audits; - Je doet aan klantenondersteuning en opvolging in alle kwaliteitsgerelateerde zaken; - Je biedt ondersteuning aan onze aankoopafdeling bij het afstemmen van kwaliteitseisen met leveranciers, leveranciersklachten en het auditen van leveranciers; - Je neemt de lead in het organiseren van de dagdagelijkse werking in en het aansturen van het team van de kwaliteitsafdeling; - Je detecteert opleidingsbehoeften in de organisatie (mbt kwaliteit) en in jouw team (mbt jouw medewerkers hun algemene ontwikkeling), voorziet de nodige opleidingen m.b.t. kwaliteit en neemt zelf ook regelmatig deel aan de nodige opleidingen of seminaries om jouw kennis up to date te houden; - Je rapporteert periodiek aan de overkoepelende Quality Manager m.b.t. kwaliteitsissues en staat hier ook dagdagelijks over in contact met de verschillende interne afdelingen, klanten en leveranciers; - Je bouwt jouw netwerk van ‘Quality peers’ uit in onze globale organisatie en draagt zo bij tot het delen van best practices m.b.t. kwaliteit in onze globale organisatie en dit i.h.k.v. continuous improvement van onze site.

Profiel

- Je hebt een Masterdiploma Industrieel Ingenieur Chemie/Elektromechanica of evenwaardig door ervaring; - Je bent een echte people coach en eerste ervaring met het aansturen van een team daarbij is wenselijk; - Je hebt reeds een basiskennis van het extrusie, en in het bijzonder van kwaliteitsmanagementsystemen; - Werkervaring als auditor of auditee is wenselijk; - Je hebt reeds ervaring met kwaliteitstools zoals Lean, Six sigma alsook met projectmanagement; - Je hebt kennis van de ISO normen ISO 9001 / ISO 13485 / IATF 16949 / AS9100 / GMP standard - Je hebt een goeie kennis Nederlands en Engels; - Je bent flexibel om sporadisch te reizen indien nodig; - Je werkt graag hands on, bent analytisch en goed georganiseerd; - Je bent een goeie communicator en houdt van een klantgerichte, oplossingsgerichte aanpak.

Wij bieden

- Een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur. - Een boeiende job in een gevestigd bedrijf en een veilige werkomgeving. - Een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen. - Kansen om je optimaal te ontplooien, gecoacht met enthousiasme.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.