Vacature

R&D Project Technician - Sputter Targets

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1684

Update: 30-03-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent de owner van alle R&D equipment voor het thermisch spuiten van targets. - Je staat in voor het debuggen en operationeel verbeteren van de spuitprocessen. - Je analyseert en evalueert de projecten samen met het R&D team. Je zorgt voor een optimale testomgeving om deze projecten uit te voeren. - Je staat in voor de industrialisatie van de R&D processen naar productie omgeving. - Je draagt bij aan de technische ondersteuning en optimalisatie van productie. - Tevens bouw je de nieuwe spuitcapaciteiten en technische mogelijkheden verder uit. - Je leert de finesses en de complexiteit van de sputter wereld kennen.

Profiel

- Ervaring is een voordeel, maar pas afgestudeerden zijn zeker welkom! - Je hebt een hands on persoonlijkheid met zin voor initiatief. - Je hebt een sterk analytische geest, maar behoudt wel het overzicht. - Je hebt een sterk aanpassingsvermogen om op korte termijn de spuit equipments te leren kennen. - Je weet prioriteiten te stellen. Je kan autonoom en proactief werken, zonder daarbij de teamspirit te verliezen. - Je streeft ernaar de kwaliteit van het afgeleverde werk continu te verbeteren. - Je beschikt over een goede kennis Nederlands en Engels (schriftelijk en mondeling). - Kennis van thermisch spuiten is mooi meegenomen, maar geen vereiste.|- Je beschikt minimum over een bachelor diploma in de richting van industriële wetenschappen, elektromechanica, chemie, fysica, enz. Ervaring is geen must.

Wij bieden

- Een dynamische en technisch hoogstaande werkomgeving. - Competitieve verloning en extralegale voordelen. - Mogelijkheid tot een bedrijfswagen/fiets via een cafetariaplan.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.