Vacature

Reachtruckchauffeur in 2-ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2714

Update: 16-11-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als magazijnier/reachtruckchauffeur in 2 ploegen zorg je voor de allround logistieke ondersteuning in het magazijn. - Je zorgt voor het stockeren van paletten met afgewerkte producten binnen het geautomatiseerd en gecomputeriseerd magazijn. - Alsook sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen. Dit alles wordt uitgevoerd a.d.h.v. de reachtruck.

Profiel

- Je hebt ervaring met het rijden met een reachtruck (attest is geen vereiste). - Je spreekt vlot Nederlands. - Je hebt minimum 2 jaar ervaring als orderpicker a.d.h.v. de heftruck of reachtruck. - Fysiek werk schrikt je niet af, je steekt graag de handen uit de mouwen.

Wij bieden

- Deze polyvalente functie is in 2 ploegen (5u tot 13u / 13u tot 21u). We starten met een opleidingsperiode in dagverband.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.