Vacature

Relatiebeheerder bank & verzekeringen

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2317

Update: 29-09-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- De klemtoon ligt in eerste plaats op schade verzekeringen. Als relatiebeheerder sta je de klant bij tijdens het volledige proces: van aanspreken, opmaak, wijzigingen en opvolging van een mogelijk schadegeval. - Daarnaast kan je de klant ook helpen op bancair vlak en ben je alert voor commerciële opportuniteiten op de overige domeinen (lenen en beleggen). - Je werkt mee aan de kantoordoelstellingen, ook op een proactieve manier. - Dienstverlening en advies aan de klant zijn belangrijk. Je werkt op maat van de klant en bouwt daardoor een lange termijnrelatie met deze op.

Profiel

- Je bent in het bezit van de nodige FSMA certificatie inzake bank en verzekeringsbemiddeling of je behaalt die via zelfstudie tijdens een opleidingstraject dan vanuit Argenta aangeboden wordt. - Je voelt je betrokken bij de werking van het kantoor en je collega's kunnen op je rekenen. - Zelfstandig werken in een goed samenhangend team trekt je aan. - Werken met mensen is wat je nodig hebt. - Je haalt voldoening uit het behalen van commerciële resultaten, individueel en op kantoorniveau. |- Je beschikt over een bachelor of masterdiploma (bij voorkeur in de bank of verzekeringssector) of je hebt gelijkwaardige ervaring in deze sector.

Wij bieden

- Een familiekantoor die dicht bij de klant staat en waarin je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. - Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een klantvriendelijke manier van bankieren die gericht is op lange termijn. - Doorgroeimogelijkheden naar beleggen of kredieten. - Een job met veel verantwoordelijkheid. - Een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen. - Je kan voltijds of deeltijds aan de slag.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.