Vacature

Rolbrugbedienaar - Metaal - Atelier - Dagwerk

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1009

Update: 06-10-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant, thuis in de industrie en metaalbouw, kijken wij uit naar een rolbrugbedienaar! - Als rolbrugbedienaar, hoe het woord zelf zegt, bestaat je taak uit het bedienen van de rolbrug en de constante correcte toevoer van de spanten aan de CNC machine. - Je kiest het vooraf geprogrammeerde CNC programma aan de boorzaagstraat (geen paniek, kan intern aangeleerd worden). - Je voert de profielen uit het staalmagazijn aan voor de voorman. - Je zorgt ervoor dat de machine draaiende blijft en roept hulp in waar nodig. Je staat er niet alleen voor!

Profiel

- Eerdere opgedane ervaring met de rolbrug - Correcte interpretatie van een technisch plan - Teamplayer, want niemand staat er alleen voor! Je kan rekenen op elkaar. - Goede kennis van het Nederlands OF Zeer goede kennis Engels of Frans en basiskennis Nederlands

Wij bieden

Voltijdse tewerkstelling binnen een stabiel team in de industrie en metaalbouw met kans op een vast contract!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.