Vacature

Sales Engineer TELETASK domotica (M/V/X)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2034

Update: 16-06-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Samen met jouw collega's sta je in voor de verkoop en promotie van TELETASK oplossingen in Vlaanderen. - Je staat dagelijks in contact met bestaande relaties en prospecten. Je bezoekt zowel elektro installateurs, groothandels, architecten als bouwheren. - Je bent in staat om potentiële klanten te overtuigen van de meerwaarde van de TELETASK domotica oplossingen, je begeleidt installateurs bij het uitwerken van projecten en ondersteunt hen bij het binnenhalen van de bestelling. - Je speurt zowel binnen jouw bestaande cliënteel als bij prospecten naar nieuwe projecten en volgt deze van nabij op. - Regelmatig ontvang je geïnteresseerde bouwheren in onze showrooms en verzorg je presentaties om installateurs vertrouwd te maken met onze oplossingen.

Profiel

- Je hebt affiniteit met of hebt interesse in woning en kantoorautomatisering en nieuwe technologieën. - Je bent commercieel gedreven, slaagt erin om zelf een agenda te vullen en je bent in staat om zelfstandig jouw werk uit te voeren. - Je helpt graag mensen; je klanten en relaties beschouwen je als een gewaardeerde aanspreekpartner waar ze op kunnen rekenen. - Je communiceert graag en vlot in het Nederlands. Basiskennis Frans is een pluspunt. |- Je beschikt bij voorkeur over een diploma bachelor of master of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Je krijgt de kans een kwalitatief Belgisch merk te promoten. Meer dan 35 jaar maakt TELETASK tot één van de meest complete en betrouwbare domotica systemen op de markt. - Een uitdagende job in een dynamische en motiverende omgeving waarin je je salescapaciteiten ten volle kan ontplooien. - Zowel een degelijk productopleiding als commerciële ondersteuning. - Een commerciële binnendienst waarop je kan rekenen voor het uitwerken van offertes en technische ondersteuning. - Je salaris is in overeenstemming met je achtergrond en ervaring. Een representatieve firmawagen, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques behoren tot het verloningspakket.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.