Vacature

Schoonmaakmedewerker Mobiele ploeg - Dagwerk

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 836

Update: 01-07-2021

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een schoonmaakbedrijf te Meulebeke zijn wij op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste schoonmaakmedewerkers met rijbewijs B (verplaatsing met firmawagen). Het bedrijf is gekend voor een hoogstaande dienstverlening in schoonmaak en onderhoud met de focus op kwaliteit.- Dus beschikt u over een rijbewijs B? Kunt u met de wagen zich verplaatsen naar de firma? Spreekt en begrijpt u de Nederlandse taal? Ben je gemotiveerd om als schoonmaakmedewerker aan de slag te gaan? Is een opstart voor 06u00 haalbaar en zoekt u een job voor 30u (verdeeld over 5 dagen in de week)? Neem dan contact met ons op!

Profiel

- Rijbewijs B - Kennis van de Nederlandse taal - Motivatie, enthousiasme en een big smile - Paraat om 30u in de week te werken van maandag tot en met vrijdag

Wij bieden

Een tewerkstelling in een schoonmaakbedrijf te Meulebeke die hoogstaande dienstverlening aanbiedt in de schoonmaak en onderhoud. Na een positieve evaluatie via Quality Tielt verkrijgt u uw vast contract en de kans om de firmawagen mee naar huis te nemen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.