Vacature

Schrijnwerker Hout

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2105

Update: 04-07-2022

default

Peggy Crevits

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een klant regio Ieper zijn wij dringend op zoek naar een schrijnwerker.- Je vervaardigt maatwerk houten elementen (deuren, kasten, enz). - Je bedient hiervoor een aantal houtbewerkingsmachines (quatre face, enz). - Je werkt hierbij hoofdzakelijk in het atelier

Profiel

- Je zorgt voor een perfecte afwerking. - Je werkt graag in een state-of-the-art machinepark. - Je meldt tijdig defecten van materiaal. - Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider - Je hebt minstens een basiskennis van houtbewerkingsmachines. - Je werkt zelfstandig en in team - Je bent ordelijk. - Je hebt oog voor detail en bent fier op afgewerkte projecten.

Wij bieden

- Je krijgt een degelijke opleiding en wordt sterk ondersteund in je rol. - Je komt terecht in een financieel gezond bedrijf in volle groei. - Je krijgt de nodige vrijheid om jezelf te ontplooien en je rol te vervullen. - Je werkt van maandag tot vrijdag in een dag regime. - Je krijgt een competitief salarispakket op maat en geniet van extralegale voorwaarden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.