Vacature

schrijnwerker/ meubelmaker op werf

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2847

Update: 20-02-2024

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als Plaatser Houten Schrijnwerk werk je samen met 1 of 2 collega's in een hecht team. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:Plaatsen van diverse houten schrijnwerkelementen (buitenschrijnwerk, binnendeuren, kasten, afwerkingen, enz.) volgens een plan/bestek opgesteld door een architect en uitgewerkt door onze technische diensten.Gedegen technische kennis. Vermogen om een plan en bestektekst te begrijpen en interpreteren. ervaring als plaatser van houten schrijnwerk. Kwalitatief hoogstaand vakmanschap.

Profiel

Ervaring als plaatser van houten schrijnwerk. Technisch inzicht en vermogen om plannen en bestekken te begrijpen. Kwaliteitsgericht met oog voor detail. Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden

Competitief loon met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Lidmaatschap van een team van competente en dynamische collega's.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.