Vacature

Schrijnwerker plaatser

Referentie: 2827

Update: 20-02-2024

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als schrijnwerk plaatser plaats je ramen (incl. glas) en deuren (pvc/alu) op onze werven in Oost- en West-Vlaanderen. Samen met collega's zorg je ervoor dat de installaties van hoogwaardige kwaliteit zijn en voldoen aan de wensen van de klanten.

Profiel

-Je beschikt over een diploma in houtbewerking of hebt enkele jaren relevante ervaring in de sector.-Het bezit van een certificaat VCA is een plus, of je bent bereid dit certificaat te behalen.-Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B/BE.-Je spreekt vlot Nederlands-Samenwerking is voor jou geen probleem en je kunt goed functioneren in teamverband.

Wij bieden

-Een boeiende met veel afwisseling.-Opleidingsmogelijkheden.-Aangename werksfeer.-Goede verloning (bouw PC 124).-Werkzekerheid in een financieel gezond bedrijf met een goede naam en faam. Gunstige uurregeling tijdens de zomerperiode. (vrijdagnamiddag vrij vanaf april tot eind september)

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.