Vacature

Senior/Junior Mechanical Design Engineer (R&D departement)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1681

Update: 30-03-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent betrokken bij het grote geheel: van concept tot productie, inclusief het ontwerp en de engineering. - Je stuurt je ontwerpen aan, toont het vermogen om deadlines op te nemen, communiceert met zowel leveranciers als interne / externe klanten in een wereldwijde omgeving. - Je bent een held van het genereren van concepten en het leveren van innovatieve ideeën om de prestaties en efficiëntie van nieuwe en bestaande producten te verbeteren. - Als lid van het engineeringteam neem je actief deel aan brainstorms en het genereren van ideeën, het modelleren en demonstreren van ideeën en concepten.

Profiel

- Je bent een Design Ingenieur met passie voor machinebouw. - Je hebt al enige ervaring als engineer. |- Master Wetenschappen - Mechanisch Design of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Mogelijkheid tot bedrijfswagen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.