Vacature

Senior monteur machinebouw

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2924

Update: 10-04-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke fijnmechanische componenten tot het afwerken van de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp in het atelier en bij de klant. - Je bent verantwoordelijk voor het kwalitatief monteren van de onderdelen binnen het tijdsbudget van een specifiek project. - Je draagt zorg voor je werkplek en waakt over de orde en netheid van ons atelier. - Je helpt verder meewerken aan de goede relatie met onze klanten. - Monteren van onderdelen volgens samenstellingstekening; - Plaatsen van elektrische componenten; - Elektrisch aansluiten van de fieldcomponenten; - Occasioneel helpen in de bordenbouwafdeling; - Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; - Afstelling van de machine; - Machines productie klaar maken; - Installeren en opstarten van de machines bij de eindklant, voornamelijk België; - Op afgeleverde machines na-service bieden.

Profiel

- Minstens A2-opleiding elektromechanica of bachelor met daarbij 2-3 jaar relevante ervaring in de machinebouw - Kennis van pneumatiek is een must - Elektrokennis is een pluspunt - Zowel zelfstandig als in groepsverband kunnen werken - Logisch kunnen nadenken - Probleem oplossend zijn en neemt zelf initiatief.

Wij bieden

- Bij ons kom je terecht in een team met een passie voor techniek. We zorgen voor een aangename werkomgeving en de mogelijkheid om voortdurend bij te leren in een collegiale sfeer. Zo houden we samen onze innovatieve en hoogwaardige technologie hoog. - Je mag rekenen op een competitief salaris en een voltijds vast contract. - We hebben een glijdend uurrooster, waarbij je start tussen 7u00 en 9u00.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.