Vacature

Service Technieker

Referentie: 291

Update: 18-02-2021

default

Jolien Popelier

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

In nauwe samenwerking met de projectingenieur sta je in voor de voorbereiding, de inrichting en oplevering van installaties (pompsystemen) op de site van de klanten. Je bent hiervoor gemiddeld 1 dag per week op verplaatsing en dit zowel in België, Frankrijk, Nederland als Duitsland. Je werkt nauw samen met de Service Manager en de operator kwaliteit om installaties af te regelen, technische problemen te voorkomen en te verhelpen. De overige dagen ben je aanwezig in het bedrijf zelf en maak je deel uit van het maintenance team waarbij je samen met de collega techniekers instaat voor het preventief- en curatief onderhoud. Je documenteert en registreert nauwgezet de status van jouw werkbonnen in de voorhanden software.

Profiel

Ervaring in tig lassen, PLC sturing, meet- en regeltechnieken en/of HVAC speelt hierbij zeker in jouw voordeel. Je bent in staat om zelfstandig, snel en efficiënt interventies uit te voeren; gezien de verplaatsingen is een flexibele werkhouding essentieel. Sterke communicatieve vaardigheden zijn belangrijk, je staat in direct contact met de klant en kan vlot schakelen, ook met externe leveranciers. Kennis Duits en Frans brengt je hierbij een stuk op weg. |Je bent in het bezit van een diploma A1 of A2 elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

Een aantrekkelijke marktconforme wedde aangevuld met maaltijdcheques, een wachtpremie en interventievergoedingen. Er is ruimte voor initiatief, persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.