Vacature

Service technieker (m/v)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2906

Update: 27-03-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Interventies op voedingsmachines met servicewagen, volgens een flexibel werkschema. - Herstellingen en onderhoud op bestaande installaties, quality check van nieuwe apparatuur. - Aansluiten van nieuwe keukens en professionele keukenapparatuur.

Profiel

- Je genoot van een technische opleiding A2 niveau. - Je kent de basisbegrippen van elektriciteit en hebt kennis van aansluitschema's. - Indien u ster-driehoekschakelingen kent en kunt toestellen en motoren omzetten is dit een grote meerwaarde. - Je bent in staat de kabelsecties te bepalen van toestellen conform de wetgeving en deze af te zekeren. - Nederlands en mindere mate Frans zijn geen probleem voor jou. - Je bent klantvriendelijk en beschikt over stressbestendigheid. - Je beschikt minstens over een rijbewijs B. - Ervaring in grootkeuken of horecatechniek is een pluspunt.

Wij bieden

- Je komt terecht in een uniek, gerenommeerd bedrijf dat werkt op topniveau en levert aan de grootste bedrijven in België. - Competitief loon - Een job met veel afwisseling. - Interne opleiding.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.