Vacature

Service Technieker op de baan

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2002

Update: 08-06-2022

default

Celine Lefevere

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als service technieker bied je onze klanten oplossingen aan voor onderhoud en herstelling van onze producten.- Het verzorgen van on-site oplossingen betreffende technische storingen, uitvoeren van onderhoudscontracten en herstellingen behoren tot je takenpakket.

Profiel

- Je bent contactvaardig naar onze klanten toe met commerciële affiniteit en oog voor kwaliteit.- Zelfstandig kunnen werken|- Als medewerker beschik je over kennis van electronica / mechanica of gelijkgesteld door ervaring.

Wij bieden

- Een afwisselende fulltime job met de nodige verantwoordelijkheid en erkenning in een gezond bedrijf.- We bieden interne opleiding van de verschillende producten, werkzekerheid, een prettige werkomgeving en een verloning naargelang ervaring en capaciteiten.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.