Vacature

Sfeervolle tuinier - voltijds of dagen te bespreken

Referentie: 2032

Update: 16-06-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Ik ben op zoek naar een groene duizendpoot die toch al wat ervaring heeft in het onderhoud van tuinen. - Je zal meegaan op locatie om het onderhoud van de tuinen te doen - Zwemvijvers, visvijvers, ... worden ook door deze firma aangelegd

Profiel

- Ervaring in de tuinbouw - Groene vingers - Richting tuinbouw gestudeerd of hobby tuinier komen ook in aanmerking

Wij bieden

- Ben jij de kandidaat die groene vingers heeft? - Kan jij elke dag werken of maar 1 of 2 dagen in de week en ook interesse? - Dit kan allemaal, alles is te bespreken als het maar vaste dagen zijn. - Ben jij de persoon die wil terechtkomen in een losse sfeer waar werken en genieten gelijk is? - Heb jij ervaring in het onderhoud van tuinen? - Een firma die voor zijn werknemers staat en waar wederzijds respect echt nog aanwezig is? - Laat vlug van je horen! - Je komt terecht bij het perfecte team voor de perfecte tuin!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.