Vacature

Software Application Developer

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1687

Update: 30-03-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als ontwikkelaar van softwareapplicaties ben je de interface tussen de technische applicatie en de kernactiviteiten op het gebied van engineering / codering. Als key engineering teamlid werk je samen met meerdere belanghebbenden, cross-functionele teamleden en onderaannemers, om ervoor te zorgen dat aan de eisen van de klant wordt voldaan.

Profiel

Je hebt een passie voor software ontwikkeling en IT met kennis van volgende programma's: - C#, .NET - Databases (MS SQL) - Web technology (HTML5, AngularJS/React, ASP.NET,...) - C / C++ - TCP / IP, configuratie van routers en schakelaars. - Windows / Windows IOT

Wij bieden

- Competitief loon met extra legale voordelen. - Een gevarieerde job. - Mogelijkheid tot bedrijfswagen/fiets. - Een dynamisch en technisch bedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.