Vacature

Spoorkraanmachinist

Contracttype: Nachtwerk, Dagwerk

Referentie: 2510

Update: 04-05-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan Atlas 1604 voor het uitvoeren van grond en graafwerken op onze werven over gans België. - Je bent elke dag verantwoordelijk voor de machine waarmee je werkt. - Hierbij is het dan ook handig als je enige kennis hebt om zelf een breuk te kunnen detecteren en zelfstandig een aantal basis herstellingen uit te voeren. We geven je hier uiteraard ook de nodige opleidingen voor.

Profiel

- Je bent het liefst van al, in het bezit van het rijbewijs OTW of hebt al kraanervaring. - Je werkt precies en je streeft er naar om proper en veilig te werken. - Het is een voordeel als je over enige technische kennis beschikt. - Je kan zelfstandig werken en bent flexibel naar uurregeling toe, waarbij nacht en weekendwerk geen struikelbok zijn. - Je draagt zorg voor je kraan, het materiaal en de gereedschappen waarmee je werkt en je zorgt dat deze proper zijn als je shift er op zit. - Je beheerst de Nederlandse taal. - Je bezit een rijbewijs B. - Het bezitten van extra kwalificaties (VCA basis, attesten om machines te besturen) is altijd een meerwaarde. - Je bent een teamplayer die mee helpt zoeken naar oplossingen en je eigen inbreng kunnen we altijd appreciëren.

Wij bieden

- Wij bieden je een leuke job aan in een groeiend familiaal bedrijf, waarbij je terecht komt in een leuk team met gemotiveerde collega's. - Een marktconforme verloning volgens kennis en ervaring in de sector. - Daarnaast krijg je ecocheques en een hospitalisatieverzekering. - Een vast contract na een geslaagde interimperiode. - Je eigen wagen om naar de werf te kunnen gaan. - Je eigen smartphone. - Een goede opleiding om je job uit te kunnen voeren. - Tal van opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.