Vacature

Stalverantwoordelijke

Contracttype: Nachtwerk, Dagwerk, Ploegwerk

Referentie: 2806

Update: 31-01-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als stalmeester verzorg je de ontvangst van de levende varkens: zorgt voor de registratie van de inkomende varkens in de computer, controle op het aantal aangevoerde varkens, helpt de andere stalmedewerkers bij het lossen van de varkens, aansturen welke loten varkens geslacht mogen worden. - Staat ook in voor het strikt volgen van de wetgeving dierenwelzijn. Indien nodig een noodslachting doen aan de hand van de elektronarcose of penschiettoestel en daarna het varken kelen. - Houdt ook toezicht op de andere stalmedewerkers en het toepassen van de wetgeving dierenwelzijn bij de andere stalmedewerkers.

Profiel

- Computerkennis - Je bent een teamplayer om de stalmedewerkers aan te sturen + communicatie oversten - Hands on ingesteld + probleemoplossend denken - Je bent bereid om vroeg op te starten (4u) - Flexibele ingesteldheid: opstart kan in verschillende shifts zijn - Feeling met de varkenssector is een pluspunt

Wij bieden

- Correcte verloning - Maaltijcheques

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.