Vacature

Stedenbouwkundige grondontwikkelaar

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2441

Update: 09-01-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je gaat actief op zoek naar gronden en projectmogelijkheden met focus op regio West en Oost Vlaanderen; - Je analyseert en beoordeelt het potentieel van te ontwikkelen locaties, zowel te verkavelen bouwgronden als te (her)ontwikkelen binnenstedelijke projecten (incl. afbraakpanden); - Je werkt actief en creatief mee aan de opmaak van verkavelingsvoorstellen (inrichtingsplan, bouwprogramma, …) rekening houdende met de bestaande regelgeving; - Je onderzoekt de financiële haalbaarheid ervan (kostprijs infrastructuur, prijszetting individuele percelen, bouwkost, …); - Je bouwt relaties op en gaat in bespreking met diverse betrokken partijen (eigenaar(s), gemeentebestuur, …); - Je begeleidt het dossier gedurende de volledige cyclus (t.t.z. van voorstudie t.e.m. oplevering) en dit op stedenbouwkundig, infrastructuur technisch, juridisch en financieel vlak in relatie met diverse partijen (interne diensten, overheid, juristen, landmeters, studiebureaus, nutsmaatschappijen, aannemers, buurtbewoners, …). Je hebt het talent om diverse belangen samen te brengen; - Je volgt de evoluties in de markt, trends en regelgeving in de vastgoedwereld actief op.

Profiel

- Je genoot een opleiding als ingenieur (bouwkunde, …) en kan terugvallen op een 7tal jaar ervaring in een vergelijkbare functie; - Je bent gedreven, je hebt oog voor opportuniteiten en je bent analytisch en relationeel sterk; - Je beheerst de stedenbouwkundige regelgeving en combineert je inzichten van ruimtelijke ordening met technische kennis gelinkt aan infrastructuur (wegen, nutsvoorzieningen, …); - Je integreert diverse financiële parameters in je voorstellen waarbij je kan terugvallen op een goeie kennis van Excel; - Algemene kenmerken die je typeren zijn : techniciteit, planning, zelfstandigheid, commercialiteit, kritische zin, creativiteit, teamplay; - Bovenal hou je van de dynamiek in het proces van prospectie tot aankoop. Je krijgt energie van uitbouwen van relaties, het denken in scenario’s, het aftoetsen van technische inzichten, het kritisch analyseren van mogelijkheden en samen met anderen tot een win win te komen.

Wij bieden

- Een functie met verantwoordelijkheid en ruimte voor creativiteit en ondernemerschap - De kans om bij te dragen aan hoogstaande woonprojecten - Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak - Een uitdagende job in een dynamisch team en mooie werkomgeving, waar je kan steunen op je collega’s om samen opdrachten tot een goed einde te brengen - Een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen volgens ervaring en competenties

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.