Vacature

Stikker - Stikster in de dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1631

Update: 23-03-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Bedienen van stikmachine. Reinigen van de werkpost. Je wordt tewerkgesteld in dagregime.

Profiel

Je hebt bij voorkeur relevante ervaring, als stikker / stikster. Je getuigt van de nodige verantwoordelijkheidszin en je waakt streng over de veiligheid evenals de kwaliteit van je werk. Je bent punctueel, gemotiveerd, hebt oog voor detail en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je bent niet kleurenblind. Je hebt een vlotte kennis Nederlands.

Wij bieden

Een fulltime job in een stabiel, groeiend, winstgevend en internationaal familiebedrijf. Werk in een innovatief bedrijf dat continu investeert in nieuwe producten, installaties én het belangrijkste: mensen! Een meer dan aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, 13e maand, ploegenpremie, mogelijkheid tot fietslease en flexibele verloning, … Een filevrije werkplek in Ardooie. Ruimte voor eigen initiatief. Een flexibele werkomgeving. De kans om bij te leren en te groeien door interne en externe opleidingen. Toffe bedrijfsevents. Een werkgever die je aanmoedigt en steunt. Last but not least: fantastische collega’s die er elke dag voor gaan!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.