Vacature

Storingstechnieker

Contracttype: Nachtwerk, Dagwerk, Ploegwerk

Referentie: 740

Update: 14-05-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant, tewerkstelling over gans Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een ervaren storingstechnieker.- Als storingstechnieker sta je in voor de goede werking van het mechanisch en het elektrisch gedeelte van werktuigen, installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Mechanisch als elektrisch sta je sterk in je schoenen.- U beschikt over volgende competenties: storingen signaliseren en oplossen; plaatsen en afregelen van fotocellen en benaderingsschakelaars; meten en controleren (elektrisch en mechanisch); opzoeken van storingen met de gepaste meetinstrumenten of middelen en deze oplossen.- Alsook kunt u lezen en interpreteren van werktekeningen, elektrische, pneumatische en hydraulische schema's; montage en onderhoud appendages; aandrijvingen monteren, herstellen en uitlijnen; uitvoeren van een smeerschema; uitvoeren van preventief onderhoud; basisvaardigheden van metaalbewerking; (de)montage van dichtingen; verbindingen verwezenlijken d.m.v. schroeven, pennen, spieën, ...; afkoppelen en aansluiten van elektrische motoren volgens veiligheidsvoorschriften; herkennen en vervangen van stuurcomponenten.

Profiel

Je beschikt over de nodige kennis en drive om aan de slag te gaan als storingstechnieker, je staat gedreven in het leven. Je beschikt over de nodige communicatieve vaardigheid om te communiceren naar klanten toe, alsook over een goede gezonde portie collegialiteit. Aangezien het werk uit te voeren is op de baan, beschik je over een rijbewijs B. Alsook heeft u een zeer goede kennis van de Nederlandse taal, dit voor communicatie met klanten en interpretatie van de veiligheidsvoorschriften. Bij onze klant kunt u werken in dag, nacht en of 2 ploegen (combinatie is ook mogelijk). |Opleiding elektromechanica of als storingstechnieker.

Wij bieden

Een tewerkstelling bij een dynamisch, financieel gezond bedrijf. Iedere dag is anders, en elke dag ben je op de baan.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.