Vacature

Storingstechnieker 2-PLOEGEN / NACHT

Contracttype: Nachtwerk, Ploegwerk

Referentie: 1738

Update: 14-04-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je werkt op basis van een planning maar kan anticiperen op vragen vanuit de verschillende afdelingen. - Bij pannes ge je meteen ter plaatse en zoek je constructief mee naar een oplossing. - Je houdt hierbij rekening met de korte en lange termijnhoudbaarheid ervan. - Samenwerking binnen de afdeling in belangrijk, je communiceert ook vaak met de collega's uit de andere afdelingen. - Samen zoek je naar de oplossingen en je werkt autonoom aan opdrachten wanneer nodig. - Je takenpakket bevat zowel uitdagingen van mechanische als van elektrische aard.

Profiel

- A2 diploma elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. - Je bent een teamplayer met kennis van elektriciteit, mechanica, pneumatica en / of hydraulica die het overzicht kan bewaren. - Verantwoordelijkheid kunnen nemen - Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands af en toe een woordje West Vlaams horen schrikt u niet af

Wij bieden

- Je werkt in een filevrije omgeving en wordt omringd door toffe collega's met zin voor humor. - Omzet is belangrijk maar daar staat dan ook een competitief loon tegenover en de kans om je te ontwikkelen. - Wij voorzien een uitgebreide training on the job!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.