Vacature

Storingstechnieker in 2 ploegen of vaste nacht

Contracttype: Nachtwerk, Ploegwerk

Referentie: 2772

Update: 28-12-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor: - Je zorgt ervoor dat onze machines zo snel mogelijk terug operationeel zijn bij een panne. - Je spoort ad hoc elektrische of mechanische problemen op, analyseert en zorgt voor een duurzame oplossing. - Je rapporteert pannes in het werkorder systeem en communiceert de oplossing naar de betrokken machine-operatoren. - Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark met als doel de beschikbaarheid van de installaties optimaal te houden. - Je stelt prioriteiten op vlak van interventies en volgt daarnaast ook de dagelijkse actielijst (opvolgen smeerplan, voorbereiden geplande interventies, visueel overlopen machines, …). - Je rapporteert correct aan de verantwoordelijke en zorgt voor het bijhouden van de documentatie in de bibliotheek.

Profiel

- Een eerste ervaring binnen een industriële omgeving is mooi meegenomen. - Je hebt kennis van PLC systemen. - Ook motoren AC/DC, sensoren, frequentieregelaars, netwerk en bus systemen, diodes en condensatoren zijn jou niet vreemd. - Je kan een plan lezen en elektrische schema’s interpreteren. - Naast een goede elektrische kennis, ben je ook in staat om hydraulische en pneumatische problemen op te lossen. - Je hebt een goede kennis Nederlands en/of Engels. - Je houdt het hoofd koel bij een plotselinge panne. - Je kan werken in een wisselend 2 ploegen systeem. Eerder een nachtraaf? We zoeken ook een technieker in de vaste nacht!

Wij bieden

- Een voltijdse job met autonomie en verantwoordelijkheden. - Een mooie verloning binnen een groeibedrijf. - Een ervaren en gemotiveerd team die jou zal begeleiden bij opstart. - Makkelijke bereikbaarheid met ruime parkeermogelijkheden en moderne voorzieningen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.