Vacature

System Engineer

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1540

Update: 16-03-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als system engineer krijg je een brede waaier aan taken. Je zal je vooral bezighouden met het onderhouden en implementeren van systeemoplossingen. Dit betekent natuurlijk ook dat je advies zal verstrekken over de toepasbaarheid van de apparatuur. Na het advies komt dan ook de begeleiding van de installatie. - Remote cases oplossen als die zich voordoen. - Ter plaatse bij de klant gaan om hun IT uitdagingen onder de loep te nemen. - Lopende cases zelfstandig opvolgen. - Klanten informeren over het verloop en het einde van een case.

Profiel

- Je bent een belangrijk aanspreekpunt. Daarom wordt er verwacht dat je de waarden van het bedrijf uitdraagt en professioneel bent in al je contacten, een echte collega helpt altijd. - Je hebt minimaal 2 jaar relevante technische ervaring. - Vrienden kennen je voor je geavanceerde kennis in IT en technologie. - Je werkt resultaatgericht, nauwkeurig en ordelijk. - Na standaard kantooruren of in het weekend eens bijspringen vind je niet erg. - Je bent pragmatisch, luistervaardig en klantgericht. - Rijbewijs B is een must. - Nederlands en Engels rollen vloeiend van je tong, een mondje Frans is een plus.

Wij bieden

- Je uitvalsbasis is Gent met een mogelijkheid tot deeltijds thuiswerk. In onze niet alledaagse werkomgeving zal je al snel de familiaire sfeer die er hangt voelen. - Je krijgt snel veel autonomie en ruimte om je agenda zelf in te vullen. - In de loop van de tijd kan je meer verantwoordelijkheid opnemen en zelfs doorgroeien naar andere IT functies. - Dit allemaal doe je natuurlijk niet alleen voor het plezier maar ook voor het uitgebreid loonpakket.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.