Vacature

Team Leader Materiaalplanning

Referentie: 2167

Update: 14-07-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als Teamleader Materiaalplanning ben je verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van het totale materiaalplanning proces voor de plants Aalter. - Vanaf het opmaken van een MRP plan tot het tijdig beschikbaar stellen van de nodige materialen voor de collega’s van productie. - Je zorgt enerzijds voor 100% materiaalbeschikbaarheid en anderzijds voor een optimale, kostenbewuste logistieke flow en optimale stockniveau ’s. - Dit laatste geeft je mede verantwoordelijkheid over het working capital en service level voor de eindklant. - Je hebt nauwe contacten met leveranciers en de verschillende afdelingen die betrokken zijn in de betreffende processen zoals aankoop, Supply Network Planning, inbound warehousing, scheduling en productie. - Je initialiseert, verbetert, implementeert en borgt continu verbeter projecten in Materiaalplanning. - Je motiveert en begeleidt jouw team van materiaalplanners om hun competenties, vaardigheden en knowhow optimaal te ontwikkelen en te laten renderen in een snel veranderlijke omgeving.

Profiel

- Je bent een uiterst gedreven en dynamisch persoon die affiniteit heeft opgebouwd met materiaalplanning of planning. - Je kent het reilen en zeilen in een productie- en logistieke omgeving en je hebt een masterniveau én een succesvolle ervaring van 5 jaar op zak in de FMCG omgeving. - Je beschikt over algemene SAP ervaring. - Je hebt kennis van Excell, Word en outlook. - Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels. Kennis van het Frans is een voordeel. - Je beschikt over een sterke dosis organisatievermogen gekoppeld aan een hands on mentaliteit. - Je bent een kei in het omgaan met mensen en weet vlot contact te leggen en samen te werken. - Je werkt van nature zeer nauwkeurig, zelfstandig en je hebt een sterke verantwoordelijkheidszin om zaken tot in de puntjes af te werken. - Je bent flexibel, denkt oplossingsgericht en kan om met een snel veranderende omgeving waarin piekmomenten in workload en (mentale) belasting mogelijk zijn.

Wij bieden

- We bieden jou een mooie functie en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding binnen een uitdagende omgeving met doorgroeimogelijkheden. - Je komt terecht in een prettig, ervaren en efficiënt team en in een financieel gezond bedrijf die enerzijds de voordelen van een internationale groep te bieden heeft gecombineerd met de voordelen van een lokale onderneming met een open en informele sfeer: best of both worlds! - Daarnaast biedt de organisatie een uitdagend loonspakket en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.