Vacature

Teamleader Expeditie

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2293

Update: 22-09-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je coacht en stuurt de medewerkers aan, die werkzaam zijn in de frigo en expeditie (4tal medewerkers). - Je werkt in nauw overleg samen met de productieverantwoordelijken van het slachthuis. - Je hebt de eindverantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de karkassen op de juiste plaats in de frigo's terecht komen. - Je zorgt ervoor dat onze producten op het correcte tijdstip en op de juiste vrachtwagen geladen worden. - Je ziet erop toe dat alles gebeurt in naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne en neemt actie waar nodig. - Je staat in voor het correct invullen van leverbonnen, CMR's en vervoerdocumenten, alsook de leeggoedregistratie.

Profiel

- Je beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel en steekt ook graag de handen uit de mouwen. - Je bent een alert persoon en bent flexibel ingesteld. - Je spreekt vlot Nederlands en basis Engels. Kennis Frans is een pluspunt maar niet noodzakelijk. - Ervaring met het besturen van een vrachtwagen met oplegger is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. - Je bent bereid in koudere temperaturen te werken (ong 5graden)

Wij bieden

- Je komt terecht in een ambitieus en succesvol familiebedrijf, dat tevens een van de grootste spelers in zijn sector is. - We bieden jou een job in de buurt aan, in een onderneming waar een leuke en open sfeer de meest motiverende factor is. In ruil voor jouw inzet, investeren wij in jouw ontwikkeling. - Je krijgt een interessant verloningspakket, inclusief extra legale voordelen. Bovendien zijn we een snelgroeiende bedrijfsgroep, waarin je de kans krijgt om steeds nieuwe en interessante uitdagingen aan te gaan. - Je start dagelijks om 9u30 op.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.