Vacature

Teamleader laadploeg nacht

Referentie: 2303

Update: 22-09-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je stuurt de externe laadploeg aan, maar helpt ook zelf actief mee met laden. - Je zorgt ervoor dat de juiste bestellingen bij de juiste klant worden geladen. - Je ziet erop toe dat alles gebeurt in naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne. - Je staat in voor het correct invullen van leverbonnen en CMR's. - Je bent bereid om te werken in de nacht.

Profiel

- Je beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel en steekt ook graag de handen uit de mouwen. - Je bent nauwkeurig en flexibel ingesteld. - Je kan manoeuvreren met een vrachtwagen (op eigen terrein, dus B rijbewijs is voldoende) of bent bereid dit aan te leren. - Je spreekt vlot Nederlands.

Wij bieden

- Je komt terecht in een ambitieus en succesvol familiebedrijf, dat tevens één van de grootste spelers in zijn sector is. - We bieden jou een job aan, in een onderneming waar een leuke en open sfeer de meest motiverende factor is. In ruil voor jouw inzet, investeren wij in jouw ontwikkeling. - Je krijgt een competitief salarispakket, dat in lijn ligt met jouw ervaring. Daarnaast garanderen we een correcte en tijdige verloning.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.