Vacature

Teamleader productie

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2737

Update: 07-12-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als Teamleader Productie speel je een cruciale rol in het efficiënt laten draaien van de productieprocessen. Je bent verantwoordelijk voor: - Het aansturen en motiveren van een klein team van technische experts. - Het plannen en coördineren van (vooral mechanische) onderhoudswerkzaamheden. - Het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van de installaties. - Het identificeren en implementeren van verbeteringen om de productiviteit te verhogen.

Profiel

Om succesvol te zijn in deze rol, vragen wij: - Een diploma in elektromechanica of een gerelateerd vakgebied. - Aantoonbare ervaring in leidinggevende functies binnen een productieomgeving. - Diepgaande kennis van mechanische systemen. - Uitstekende communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen. - Flexibiliteit en bereidheid tot het draaien van ploegendiensten.

Wij bieden

- Een aantrekkelijke verloning mét bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques, attenties in functie van dankbaarheid,... - Persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen een groeiende & familiale onderneming. - Een uitdagende functie mét een gezonde portie verantwoordelijkheid. - Werken bij de klanten op verplaatsing, in jouw regio.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.