Vacature

Technieker 2 ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 585

Update: 15-02-2021

default

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

-Als technieker voer je het preventief en correctief onderhoud uit om de continuïteit en veiligheid van het machinepark te verzekeren.-Je staat in voor het detecteren en oplossen van de defecten aan de machines.- Je volgt een onderhoudsschema op en voert dit consequent uit.-Je helpt mee denken over het modificeren van huidige machines en helpt mee aan de opbouw van nieuwe machines.- Je neemt deel aan de permanentie dienst.-Je zorgt ervoor dat de regels ivm orde, netheid en veiligheid worden nageleefd.- Je bent mede-verantwoordelijk voor een goede werksfeer en goede interne communicatie.

Profiel

-TSO of BSO richting mechanica, electromechanica, elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring. -Kennis elektriciteit, elektromechanica, meet-en regeltechnieken, pompen, pneumatica en hydraulica. -Ervaring met PLC en planlezen. -Laservaring bij metaalconstructie is een troef. -PC vaardig

Wij bieden

-Je wordt tewerkgesteld in een stabiel familiaal bedrijf in volle groei, wat jou jobzekerheid biedt.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.