Vacature

Technieker - 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2420

Update: 30-12-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je zorgt voor de ombouw van de machines bij een product of verpakkingswissel. - Je voert storingsanalyses uit, eventueel gekoppeld aan reparaties. - Je bent medeverantwoordelijk voor het preventief onderhoud van het machinepark. - Je staat open om het onderhoudsprogramma mee up to date te houden.

Profiel

- Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een technische functie, maar bent nog steeds bereid om veel bij te leren. - Je pakt graag de zaken aan en houdt van efficiëntie. - Je houdt van afwisseling in je werk. - Je werkt in 2 ploegen. Opstart om 5u45 of om 14u.

Wij bieden

- Je krijgt een op maat gemaakt opleidingsplan, waarbij interne en externe opleidingen aan bod kunnen komen. - Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangepast aan jouw competenties en ervaringen. - Je krijgt de mogelijkheid voor een bedrijfswagen, maar je staat niet in voor de permanentie. - Er is een flexibele verlofregeling, los van vaste verlofregeling. - Er is voldoende uitdaging om mee te helpen aan de verdere organisatie en groei van de technische dienst. - Jaarlijkse activiteiten georganiseerd door het feestcomité.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.