Vacature

Technieker

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 1671

Update: 30-03-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Preventief en curatief onderhoud op elektrische componenten: frequentiedrivers, PLC, bijsturen regelkringen, sensoren, motoren, pompen, etc. - Als technisch talent help je mee aan het optimaliseren van installaties en spoor je storingen op. - Je kan palletiseerrobots programmeren en stapelprogramma’s aanpassen en bijsturen waar nodig. - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - Je bent mede verantwoordelijk voor het up to date houden van elektrische kasten, schema’s en dossiers. - Je staat in voor de opvolging van elektrische keuringen. - Ondernemerschap wordt gesmaakt. Dit wil zeggen dat je als technieker elektriciteit preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepaalt volgens de aard van de werkzaamheden of de onderhoudshistoriek. - Je wordt nauw betrokken bij nieuwe technische projecten. - Je werkt volgens de veiligheid en hygiëneregels. - Je brengt je collega’s op de hoogte van de uitgevoerde werken. 1 keer om de 7 weken ben je tijdens de week en het weekend van wacht. - Je rapporteert rechtstreeks aan de teamlead van de technische dienst.

Profiel

- Je glimlach, behulpzaamheid en good vibes worden gesmaakt door je collega’s. - Je bent afgestudeerd in een technische richting en je hebt goed zicht in elektronische technieken. - Je hebt een basiskennis mechanica en je bent bereid om hierin bij te leren. - Je drukt je vlot uit in het Nederlands. Kennis van Engels? Would be nice! - Je bent gemotiveerd en leergierig. - Je kan zelfstandig werken met ondersteuning van ervaren collega’s. - Ondernemerschap, respect, bescheidenheid en good vibes.

Wij bieden

- Je komt terecht in een ambitieuze, internationale werkomgeving met familiaal karakter. Onze organisatie staat niet stil, er staan nog tal van nieuwe investeringen op de planning. - Een hechte groep collega’s (geen outsourcing). - Een eigen werktuigkoffer. - Een nieuwe technische werkplaats en magazijn vanaf 2022. - Interne en externe opleidingen zodat je verder kan ontwikkelen als technieker en je veelzijdigheid kan behouden. - Een gevarieerde functie die je kan uitoefenen in 2 ploegen: (05h00 tot 13h00 en 14h00 tot 22h00). - Een gezonde work life balance. - Prima verloning: met oa. ploegpremie, maaltijdcheques, groepsverzekering en wachtpremie. - Géén collectief verlof dus vrij in te plannen verlofdagen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.